Ilmiömäinen Mikko Rantanen pisti sirkuksen pystyyn! Nosti Coloradon pulasta ja syöksi lopulta Calgaryn kuilun partaalle – suomalainen jo lähellä pörssikärkeä

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Colorado Avalanchen Mikko Rantasen maaginen iltapuhde syöksi Calgary Flamesin NHL:ssä kuilun partaalle ja suomalaisen edustaman joukkueen lähelle kahdeksan parhaan joukkoa. Voitot ovat Avsille jo 3-1.

Flames johti torstaiaamun ottelua jo 2-0 ja oli kiinni sarjan tasoittamisessa. Colorado kuitenkin aloitti kirinsä hieman ennen päätöserän puolta väliä J.T. Compherin maalilla. Sen jälkeen tahtipuikon heiluttamisen aloitti Rantanen.

Nousiaisten lahja maailmalle tasoitti ottelun ylivoimalla digitaalien näyttäessä aikaa 57.10. Rantanen jatkoi sirkustaan ensimmäisen jatkoerän puolessa välissä kiskaisemalla 3-2-voittomaalin ja sarjan siis 3-1:een.

Nuorten maailmanmestari on tehnyt pudotuspeleissä jo tehot 3+3=6. Niillä irtoaa pistepörssissä jopa kuudes sija.

Ottelun tilastot ja maalikosteen näet täältä.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?