Taylor Hall nosti oman onnekkaan saavutuksensa kaikkien aikojen suoritukseksi: ”Paljon puhutaan Gretzkyn 92 maalista…”

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devils voitti viime yön NHL Draft Lotteryn ja nappasi ensimmäisen varausvuoron itselleen. Voit katsoa muut tulokset tästä.

New Jersey Devilsin hyökkääjä Taylor Hall nosti esiin omat saavutuksensa varausvuoroloton saralla. Hänen edustamansa seura on voittanut loton viisi kertaa yhdeksästä sinä aikana, kun hän on pelannut NHL:ssä.

Hall vertasi humoristisesti omaa ennätystään jopa Wayne Gretzkyn yhden kauden maaliennätykseen.

– Paljon puhutaan Gretzkyn 92 maalista tai Sittlerin 10 pisteestä yhdessä ottelussa ennätyksinä, joita ei koskaan rikota. Mutta viiden draft arvonnan voitto ensimmäisten yhdeksän vuoden aikana liigassa? Vieläpä kahden eri lottosysteemin aikakausilla. Tämä on ennätys, jota ei koskaan rikota, Hall sanaili Twitterissä.

LUE MYÖS: NHL:n läntisen konferenssin pudotuspeliennakko