TOP 5: NHL:n siirtotakaraja umpeutuu tänään – tässä markkinoiden viisi kuuminta nimeä!

© Kuva: Getty Images

NHL:n maanantai-iltana umpeutuva siirtotakaraja työllistää jälleen seurojen GM:iä lähes kaikkien joukkueiden etsiessä joko tulevaisuuden rakennuspalikoita tai vahvistusta loppukauden pudotuspelitaisteluunsa.

Kasasimme tämän hetken top 5 -listan kuumimmista siirtonimistä. Siirtojen takaraja umpeutuu Suomen aikaa kello 22.

1. Mark Stone, Ottawa Senators

59 pelissä 62 pistettä (28+34) iskenyt Stone on viimeinen Senatorsin kärkihyökkääjäkolmikosta jäljellä oleva pelimies. Nappaako Winnipeg Jets miehen vielä maanantain aikana?

2. Artemi Panarin, Columbus Blue Jackets

Jarmo Kekäläinen näyttää tähtipelaajien kauppaamisen sijaan kasaavan loppukaudelle todellista contender-tason nippua. Suomalainen kaupannee Panarinin ilmeisesti vain vaihdossa valmiisiin ja riittävän tasokkaisiin pelimiehiin – ei varausvuoroihin.

3. Kevin Hayes, New York Rangers

Todella isokokoista Hayesia ollaan viemässä ainakin Winnipegin suuntaan. Tässäkö Patrik Laineelle sentteri loppukauden ajaksi?

4. Wayne Simmonds, Philadelphia Flyers

Kahdeksan kautta Flyersissa viihtynyt Simmonds ehti jo hyvästellä joukkuetoverinsa. Voimahyökkääjä on kovuutensa lisäksi myös todella kova ase ylivoimapeliin. Kauden 2015-16 alusta lähtien 44 yv-maalia iskenyt kanukki on kyseisellä listalla kolmosena Aleksandr Ovetshkinin ja Jamie Bennin takana. Todennäköisin osoite Boston Bruins.

5. Mike Hoffman, Florida Panthers

Maalitykin lähdöllä saatetaan tehdä tilaa tulevan kesän UFA-hankintoja, kuten Panarinia ja Sergei Bobrovskia varten. Takuuvarma yli 20 maalin mies toisi tulivoimaa jokaisen pudotuspelijoukkueen hyökkäykseen.

Muita todennäköisimpiä lähtijöitä: Rasmus Ristolainen (Buffalo), Derick Brassard (Florida), Jimmy Howard (Detroit), Adam McQuaid (NY Rangers), Marcus Johansson (New Jersey), Cody Ceci (Ottawa), Mikkel Bödker (Ottawa), Dougie Hamilton (Carolina), Micheal Ferland (Carolina), Jason Zucker (Minnesota), Cam Fowler (Anaheim), Jesse Puljujärvi (Edmonton)

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!