Nikita Kutsherov paljasti tapansa purkaa turhautumista NHL-peleihin – ”Menen vain sinne ja ammun”

© Kuva: Getty Images

Tampa Bay Lightningin tähtihyökkääjä Nikita Kutsherov kertoi purkavansa turhautumisensa ja paineensa laukomalla kiekkoja maaliin autotalliinsa rakentamassa kaukalossaan.

Vaikka venäläislaituri johtaakin parhaillaan NHL:n pistepörssiä jopa 78 pisteellä, uskoo hän pystyvänsä vielä parempaankin.

Ajoittain jopa maailman parhaisiin hyökkääjiin lukeutuva Kutsherov turhautuu virheisiinsä ja epäonneensa kaukalossa. Jopa pistekärjellä on iltoja, jolloin kiekko ei vain suostu löytämään tietään verkon perälle.

Epäonnistuvat voivat syödä joskus pahasti messevistä pistemääristään tunnettujen pelaajien itseluottamusta. Jotkut ajautuvat jopa pitkille korpivaelluksille tuskaillessaan yliyrittämisen kanssa.

Kovat paineet ja odotukset vaativat tervettä stressinsietokykyä sekä tapoja purkaa hermostumista.

Kutsherovilla on oma ratkaisunsa – autotalliin rakennettu kaukalo, jossa voi lämiä rauhassa pahan olon pois verenkierrosta.

– En käytä sitä usein, mutta olen tehnyt sitä joskus, kun olen niin vihainen pelille. Jos kiekko ei mene sisään, menen vain sinne, otan raskaita kiekkoja ja ammun, Lightning-tähti paljasti NHL.comille.

– Sieltä löytyy paljon eri painoisia kiekkoja. Se vain rauhoittaa minua. Lauon siellä heti pelin jälkeen, heti tultuani kotiin. Vaikka voitimme pelin, en välttämättä itse pelannut hyvin. Sitä tietää, että ensi pelissä kaikki voi olla kunnossa, mutta jos en ole itse painanut hommia, en ole valmis seuraavaan otteluun, Kutsherov perusteli toimintatapaansa.

Lähde: NHL.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.