Siirtohuhut romukoppaan! Seurapomo paljasti: neuvottelut edenneet Auston Matthewsin kanssa

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin sopimusneuvotteluista on tippunut uutta tietoa.

Kanadalaisseuran GM Kyle Dubas kertoi tiistaina medialle, että jatkosopimusneuvottelut ovat edenneet tähtihyökkääjä Auston Matthewsin kanssa.

Seurapomon mukaan ihannetilanteessa tarkoituksena olisi saada nimet monivuotiseen jatkosopimukseen mahdollisimman pian. Mikäli näin käy, voidaan huhupuheet lopettaa Arizona Coyotesin mahdollisesta offer sheetistä (lue lisää).

Maple Leafsin toisen tähtipelaajan, Mitch Marnerin, kohdalla sopimusneuvottelut eivät ole sen sijaan edes alkaneet. Dubasin mukaan seura ei voi tällä hetkellä neuvotella kanadalaishyökkääjän kanssa pelaaja-agentti Darren Ferrisin pyynnöstä.

Matthews ja Marner ovat tulevaisuuden kannalta elintärkeitä pelaajia Maple Leafsille. Matthews on iskenyt tällä kaudella 34 otteluun 42 (20+22) tehopistettä, kun taas Marner on saalistanut 48 ottelussa 61 (19+41) tehopistettä.

LUE: Hurja huhu: NHL-seura yrittää kaapata Auston Matthewsin – viritteillä tajuton tarjous?

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!