Huh mitkä tilastot! Montreal-kippari tehnyt upean paluun vuoden tauon jälkeen

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin puolustuksen ykköstähti ja joukkueen kapteeni Shea Weber on tehnyt upean paluun kentille lähes vuoden tauon jälkeen!

Polvivammansa vuoksi pitkään sivussa ollut 33-vuotias puolustaja on pelannut paluunsa jälkeen nyt viisi ottelua tehoin 2+2. Mies on ottanut välittömästi johtajan roolin myös peliajassa mitattuna – keskimääräinen peliaika ottelua kohti on paluun jälkeen ollut joukkueen korkein 24.52 minuuttia.

– Hän antaa syötön välittömästi nähdessään oman miehen vapaana ja pitää pelin yksinkertaisena. Weber pystyy pelaamaan isoja minuutteja, koska hän ei väsytä itseään turhalla ylipelaamisella, joukkueen päävalmentaja Claude Julien kehuu kapteeniaan Montreal Gazetten haastattelussa.

Isännän ottein niin puolustuspäässä kuin vastustajan siniviivalla operoiva 193-senttinen ja 104-kiloinen kanukkipakki on lisäksi taklannut ottelua kohti lähes 3,5 kertaa plus-miinus-tilaston näyttäessä lukemaa +4.

Tappioputkeen ennen Weberin tuloa ajautunut nuori Canadiens-nippu onkin kapteeninsa paluun myötä kasvanut useamman sentin henkistä pituutta ja napannut nyt viimeiseen neljään otteluun kolme voittoa.

Joukkue on erittäin tasaisessa itäisen konferenssin pudotuspelikamppailussa nyt pisteen verran pudotuspeliviivan yläpuolella.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!