Pimeän kuukauden valonpilkahdukset – tässä on NHL:n marraskuun tähdistökenttä

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Marraskuu on nyt kokonaisuudessaan pelattu, ja on aika katsoa NHL:n kuukauden onnistujia. NHLSuomi-sivusto valitsi tähdistökentällisen parhaiten pimenevänä kuukautena suoriutuneista pelaajista.

Lokakuun lopuksi valitsimme samaan tapaan lokakuun tähdistökentällisen. Voit katsoa silloiset tähtipelaajat tästä.

Maalivahti: Marc-Andre Fleury, Vegas Golden Knights

Vegas Golden Knightsin maalivahti Marc-Andre Fleury ei pelannut kaikkein tasaisinta kuukautta. Otteet ailahtelivat ajoittain laidasta laitaan, mutta lopputulos jäi selvästi plussan puolelle.

Kanadalaisvahti torjui kuukauden aikana peräti neljä nollapeliä. Jotain Fleuryn arvosta joukkueelleen kertoo myös se, että vaikka Vegas ei ole aina kummoisesti pelannut, niin Fleury on jaetulla ykköspaikalla maalivahtien voitoissa.

Vasen puolustaja: Thomas Chabot, Ottawa Senators

Marraskuussa Ottawa Senatorsin puolustaja Thomas Chabot oli runsaasti otsikoissa. Hän pilkkasi joukkueen apuvalmentajaa salaa taksissa kuvatulla videolla, mutta sen lisäksi hän teki myös tulosta jäällä.

Uskomattomalla itseluottamuksella pelaava Chabot näyttää jo supertähdeltä. Nuorukaisen uistelu ja kiekonkäsittely tuovat kenelle tahansa kiekkofanille hymyn huulille. Marraskuun aikana puolustaja teki huikeat 16 tehopistettä.

Oikea puolustaja: Mark Giordano, Calgary Flames

Calgary Flamesin konkaripuolustaja Mark Giordano on kaikessa hiljaisuudessa pelannut uskomattoman alkukauden. Hänestä povataan yhtä ehdokasta kevään Norris Trophy -kisaan, ja jos nämä otteet jatkuvat, niin pysti olisi ansaittu.

35-vuotiaan puolustajan erinomaisuus ei näy ainoastaan pistetilastoissa. Hän pelaa illasta toiseen vahvasti omaan päähän. Tämä ei tarkoita, etteikö pistesaldokin näyttäisi komealta. 26 ottelussa Giordano on paukuttanut 24 tehopistettä.

Vasen laitahyökkääjä: Max Domi, Montreal Canadiens

Maisemanvaihdos teki Max Domille hyvää. Montreal Canadiensin hyökkääjä on viihtynyt erinomaisesti uudessa seurassaan. Kauden 25 ottelussa hän on tehnytkin jo 26 tehopistettä.

Marraskuu oli Domille erityisen hyvää aikaa. Hän oli alkukuukaudesta peräti 11 ottelun pisteputkessa. Tuona aikana hän teki komeat 15 tehopistettä.

Keskushyökkääjä: Nathan MacKinnon, Colorado Avalanche

Raketinlailla luistelevan Nathan MacKinnonin peli on kaunista katseltavaa. Hän pyörittää NHL:n ehdottomasti parasta ketjua ja tehoja tulee hyvään tahtiin. Marraskuun aikana hän nousi pistepörssin kakkossijalle, vain kahden pisteen päähän ketjukaveri Mikko Rantasesta.

Marraskuun aikana MacKinnon tehtaili uskomattomat 23 tehopistettä. Parhaimmillaan hän ylsi kuuden ottelun pisteputkeen.

Oikea laitahyökkääjä: Patrik Laine, Winnipeg Jets

Patrik Laineen marraskuu tiivistyy yhteen tilastoon: 18 maalia. Winnipeg Jetsin maalipyssy teki historiallisia suorituksia toisensa perään. Hän muun muassa rikkoi 100 NHL-maalin rajan neljänneksi nuorimpana koko NHL:n historiassa.

Laineen marraskuuhun mahtui myös yksi kappale viiden maalin iltoja. Maaliruisku oli ehdottomasti NHL:n marraskuun näkyvin pelaaja.

Teksti: Toni Tuomala

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS