Mikael Granlundin ja Mikko Koivun edustama Minnesota Wild ahertaa läpi rankkaa seitsemän ottelun vieraskiertuetta. Vieraskiertue päättyy sunnuntaina St. Louisiin. Blues puolestaan pelaa seitsemännen perättäisen kotiottelunsa, joten sillä ei ole matkustelun tuomaa taakkaa takapuolissaan.

Granlund on aloittanut kautensa vakuuttavasti ja jatkanut samaa tahtia kuin kaksi edellistä kautta.

– Granlund on ottanut selkeästi tuloksentekijän roolin Minnesotassa. Kolmatta vuotta putkeen pelaa lähes piste per ottelu tahtia. Taas juuri veti kymmenen pelin sarjan, jossa pääsi tehoille, toteaa komean pelaajauran tehnyt Janne Hauhtonen NHLSuomi.comille.

Mikko Koivu kipparoi Wildia ja 35-vuotias joukkueen johtohahmo on aloittanut kautensa hyvin myös tehopisteiden valossa.

– Koivun osalta pelaaminen on paljon kaikkea muutakin kuin tehopisteitä. Hän on joukkueen johtaja ja esimerkin näyttäjä. Pelaa isoja minuutteja vastustajan parhaita jätkiä vastaan. Pelaa kahteen suuntaan unohtamatta puolustusvastuutaan. Ottaa aina tärkeimmät aloitukset ja pelaa tärkeimmät minuutit otteluiden lopussa. Aloittanut kuitenkin kautensa tehokkaasti myös pisteiden valossa, Hauhtonen toteaa.

St. Louis Blues – Minnesota Wild sunnuntaina 11.11. klo 22.00. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.