Florida Panthers on voittanut kauden seitsemästä ensimmäisestä ottelustaan ainoastaan yhden. Joukkue on päästänyt kauden aikana 27 maalia. Vaikka puolustuksessa on kenties parannettavaa, suurimmat ongelmat löytyvät maalivahtiosastolta.

Konkarivahti Roberto Luongo loukkaantui lokakuun 8. päivä ja hänen ennustettiin olevan kahdesta neljään viikkoa sivussa. Floridan kokenut kakkosvahti James Reimer ei kuitenkaan pystynyt kannattelemaan joukkuettaan sillä välin.

Reimer on pelannut viisi ottelua 87 torjuntaprosentilla. Heikkojen otteiden ansiosta Florida on antanut peliaikaa myös 28-vuotiaalle Michael Hutchinsonille. Hän on pärjännyt vielä Reimeriakin huonommin.

Viime yönä Floridalla oli hallinta ottelusta New York Rangersia vastaan, mutta Hutchinson ei antanut joukkueelleen mahdollisuutta voittaa. Maalivahti päästi lähes jokaisen laadukkaamman laukauksen selkänsä taakse, kunnes Reimer korvasi hänet tolppien välissä.

Luongon paluu tuskin on enää kaukana, mutta sillä aikaa joukkue on isoissa vaikeuksissa. Joukkueen 39-vuotias maalivahti voi hyvin loukkaantua uudelleenkin, joten Florida tarvitsisi maalilleen varmemman torjujan, mikäli joukkue mielii pudotuspeleihin.