Arizona Coyotesin hyökkääjä Richard Panik pidätettiin huhtikuun 8. päivänä tapahtuneen välikohtauksen takia.

Scottdalen poliisit pidättivät Panikin Bevvy-nimisen baarin sisäänkäynnin kohdalla, koska hän oli rikkonut rauhaa ja kieltäynyt lähtemästä poliisien varoituksista huolimatta. 27-vuotias slovakialainen oli merkittävästi päihteiden vaikutuksen alaisena. Hänet vapautettiin Scottsdalen vankilasta seuraavana päivänä syytteiden kanssa.

Uutissivusto TMZ julkaisi keskiviikkona poliisien pidätysvideon tapauksesta, eikä se näyttänyt kovinkaan mairittelevalta Panikille. Slovakialaispeluri yritti videolla livistää tilanteesta korostamalla moneen otteeseen sitä, että hän pelaa Arizona Coyotesissa. Poliiseja ei kuitenkaan kiinnostanut NHL-pelurin puheet ja hänet laitettiin miettimään tekosiaan putkaan.

Panik kävi keskiviikkona 5. syyskuuta oikeudessa ja hän myönsi siellä syyllisyytensä. Panikia odotti aluksi 30 päivän mittainen vankeusrangaistus, mutta lopulta hänet tuomittiin käymään kuntoutushoito-ohjelmassa.

Panik siirtyi viime keväällä vaihtokaupassa Chicago Blackhawksista Coyotesiin. Hän pelasi joukkueissa yhteensä 72 ottelua tehoin 14+21=35.

Katso video tapauksesta klikkaamalla tästä.