Toisen polven kiekkoilijan Brady Tkachukin tulokassopimus hänet kesän NHL-draftissa ykköskierroksella varanneen Ottawa Senatorsin kanssa julkistettiin virallisesti maanantaina.

Nyt 18-vuotiaan nuorukaisen isä, yli 1200 NHL-ottelun legenda Keith Tkachuk paljastaa antaneensa pojalleen viime hetken neuvoja tämän pähkäillessä ensi kauden ratkaisuaan.

– Hän kysyi neuvoani ja vastasin vain, että hänen täytyy pohtia mikä tuntuu parhaalta ratkaisulta ja tehdä päätös sen pohjalta. Ei voi vain sanoa pojalle mitä tehdä. Kyseessä on kuitenkin hänen unelmansa, isä-Tkachuk totesi NHL.comin mukaan ja jatkoi:

– Hyvä vaihtoehto oli myös pelata vielä Bostonissa (yliopistojoukkue), mutta hän koki että haluaa yrittää paikkaa Senatorsissa ja minä tuen tätä päätöstä sataprosenttisesti.

Brady Tkachukin isoveli, Matthew, on pelannut jo kaksi kautta menestyksekkäästi Calgary Flamesin riveissä. Mikäli pikkuveli nappaa paikan Senatorsin kokoonpanosta syksyn harjoitusleiriltä, saattavat veljekset kohdata toisensa 24.helmikuuta Ottawassa.