Hurja arvio! NHL-toimittaja povaa suomalaistähdelle tykkikautta – saattaa rikkoa 70 pisteen rajan

© Kuva: Getty Images

NHL-kauden käynnistymiseen on enää reilut kaksi kuukautta. Se tietää sitä, että spekulaatiot tulevasta NHL-kaudesta kiihtyvät entisestään.

Amerikkalaisen mediajätti NBC:n urheilutoimittaja Scott Billeck povaa Carolina Hurricanesin suomalaistähti Teuvo Teräväiselle huimaa sesonkia. Billeck kertaa kirjoituksessaan suomalaishyökkääjän viime kautta, jolla hän paransi lähes kaikilla mittareilla omaa pelaamistaan, joka näkyi suoraan tilastoissa.

– Teräväinen sai vain hieman vähemmän peliaikaa (keskimäärin 39 sekuntia ottelua kohden), joten olettaen että hän pystyy pelaamaan enemmän, ei ole mitään syytä olettaa, etteikö Teräväinen pystyisi piste-per-peli-tahtiin tulevalla kaudella. Erityisesti, mikäli hänen Ahon ja Valentin Zykovin kanssa muodostama ketju pysyy kasassa, Billeck näkee.

Ahon merkitystä Billeck korostaa toistuvasti. Hän ei epäile, etteikö suomalaisparivaljakko pystyisi täyttämään hyökkäykseen muodostunutta lovea.

– Teräväisen kehitys, yhdistettynä Ahoon – sekä nuorten lahjakkaiden hyökkääjien parvi organisaatiossa – teki mahdolliseksi Jeff Skinnerin uhraamisen viime viikolla. Teräväiseen ja Ahoon kohdistuu paineita täyttää hänen jättämä aukko, mutta molemmat ovat näyttäneet kehittyvänsä vuosi vuoden jälkeen, erityisesti kun he pelaavat yhdessä.

– Uudella päävalmentajalla Rob Brind’Amourilla on muutama päätös tehtävänä kärkiketjujen suhteen, mutta Teräväisen kuuluminen kärkiketjuihin ei ole yksi niistä. Hänen paikkansa pitäisi olla lukittu ja – mikäli hänen kestävyytensä pysyy samalla tasolla – voi johtaa 70 pisteen rajan puhkeamiseen, ellei jopa isompaan pistemäärään, kauden päätyttyä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.