NHL-huippu Artemi Panarin esitteli taitojaan kikkailuvideolla – vaatetus vei suurimman huomion

© Kuva: Getty Images

Kesän yksi puhutuimmista puheenaiheista NHL:ssä on ollut Columbus Blue Jacketsin tähtipelaajan Artemi Panarinin kohtalo. Pelaaja on kieltäytynyt seuran tarjoamasta jatkosopimuksesta ja haluaa suunnata muualle pelaamaan, joten Columbus on ollut syystäkin ison paineen alla.

Columbuksella on vielä vuosi aikaa saada Panarinin pää kääntymään, kunnes tämän nykyinen sopimus päättyy. Pelaaja haluaa kuitenkin keskittyä pelkästään jääkiekkoon ja on antanut GM Jarmo Kekäläiselle takarajan, johon mennessä siirtokuviot täytyy olla selvillä. Voit lukea siitä tarkemmin TÄSTÄ.

82 tehopistettä viime kaudella tykittänyt Panarin julkaisi eilen Instagram-tilillään kikkailuvideon. Videolla venäläinen pujottelee kiekkojen välissä taidokkaasti, mutta monien huomio on kiinnittynyt hänen vaatetukseensa.

Panarin ei tunnustanut seurajoukkueensa värejä, vaan kikkaili Venäjän maajoukkueen pelipaita päällään. Pieni ele sai Columbus-fanit huolestumaan, ja kommenttikenttä täyttyikin useista siirtosirkukseen viittaavista kommenteista.

– Kun Sidney Crosby, Patrick Kane ja muut tekevät näitä videoita, he tekevät ne joukkueidensa pelipaidoissa, eräs henkilö kommentoi.

Voit katsoa videon alta tai klikkaamalla tästä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!