Minnesota solmi jättisopimuksen tähtipelaajan kanssa – palkka yli kaksinkertaistui

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild on solminut uuden jatkosopimuksen puolustaja Matt Dumban kanssa. Pelaajan nykyinen sopimus päättyi heinäkuussa, ja nyt osapuolet ovat päässeet yhteisymmärrykseen jatkosta ilman välimieskäsittelyä.

Dumba sai roiman palkankorotuksen, sillä hänen uusi pahvinsa kestää yhteensä viisi vuotta ja tuo miehelle kausittain kuusi miljoonaa dollaria. Ero on merkittävä päättyneestä sopimuksesta, joka kesti vain kaksi vuotta ja rasitti vuosittain Minnesotan palkkakattoa 2,55 miljoonalla.

Sopimus tyydyttää varmasti Minnesotaa. Vuoden 2012 ykköskierroksen varaus (7.) on vasta 23-vuotias, mutta hän teki päättyneellä kaudella peräti 50 tehopistettä ja pelasi jokaisessa runkosarjan ottelussa.

Dumban sopimuksesta kertoi ensimmäisenä Sportsnetin NHL-toimittaja Elliotte Friedman.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!