Kesäkuun varaustilaisuudessa Ottawa Senatorsin ensimmäisellä kierroksella numerolla neljä nappaama Brady Tkachuk on ollut NHL:n ympäröimänä lapsesta asti.

Hänen isänsä Keith teki liigassa mittavan uran pelaten 1201 runkosarjaottelua tehoin 538+527=1065 ja 89 pudotuspeliottelua tehden niissä 28 maalia ja antaen saman verran syöttöjä.

20-vuotias isoveli Matthew puolestaan varattiin vuoden 2016 draftissa numerolla kuusi ja on pelannut jo kaksi mukiinmenevää kautta Calgary Flamesissa takoen molempina lähes 50 tehopistettä.

18-vuotias Brady kertookin ottaneensa mallia omaan peliinsä varsinkin isältään.

– Luulen, että minulla on hänen ärhäkkyyttään, en pelkää kaukalossa ketään, hän sanoo NHL:n verkkosivujen haastattelussa.

Samanlainen pelottomuus on nähtävissä myös isoveli Matthewsta, joka on onnistunut pääsemään monien liigan pelaajien ihon alle.

Brady kertookin veljesten välisen kilpailun puskeneen molempia eteenpäin kiekkourallaan.

– Olimme aina kamppailemassa ja kisaamassa voitosta, mitä ikinä teimmekin. Matthew laittoi minut tekemään kovasti töitä, että saisin edes mahdollisuuden, olihan hän vanhempi, Brady Tkachuk muistelee.

Pikkuveli vitsailee Matthew’n tulleen viime vuonna kateelliseksi, kun jäi pituudessa Bradylle. Matthew on 188-senttinen ja Brady tällä hetkellä jo 191.

Brady kertoo veljesten välien olevan kuitenkin erittäin läheiset.

– Hän on suurin tukijani ja kannattajani ja minä hänen.

Nuoren miehen tavoitteet omalle uralleen ovat selkeät.

-Haluan tehdä yli 20-vuotisen uran, todella pitkän. Mitä ikinä tapahtuukaan, menen päivä kerrallaan eteenpäin.