Detroit Red Wingsin 1. kierroksen varaukset varoittavat muita NHL-seuroja: ”Minua ei olisi kannattanut sivuuttaa”

© Kuva: Getty Images

Detroit Red Wingsin 1. kierroksen varaus Joe Veleno ei voinut uskoa todeksi, että NHL-draftissa varattiin ennen häntä 29 muuta pelaajaa. Nuorukainen itse huudettiin numerolla 30.

Nopeajalkainen kahdensuunnan sentteri uhkuu nyt itseluottamusta ja haluaa näyttää kaikille, mikä hän on miehiään.

– Mielestäni en ollut 30. varaus. Olisin voinut mennä paljon aiemminkin, mutta olin tarpeeksi onnekas päästessäni historialliseen ja mahtavaan organisaatioon. Tämä taatusti motivoi minua tulemaan paremmaksi pelaajaksi kuin yksikään ennen minua varattu pelaaja, Veleno tykitti Michiganin paikallislehti Mlivelle.

Red Wingsin toinen superlupaus, Filip Zadina, joka huudettiin numerolla 6, sanoi jo draftin aikana täyttävänsä kiekoilla niiden seurojen verkot, jotka jättivät hänet varaamatta.

– Luulen, että tulen auttamaan häntä (Zadina) siinä asiassa. Pelityylimme ovat erilaisia: hän on maalintekijä, minä syöttäjä, joten toivottavasti voin auttaa häntä tuossa tavoitteessa. Myös minä haluan näyttää kaikille, ettei minua olisi kannattanut sivuuttaa, Veleno uhkui.