Suomalaishyökkääjää Leo Komarovia ollaan pitkään povattu ulos Toronto Maple Leafsista. Huonon kauden pelanneen suomalaisen nykyinen sopimus päättyy heinäkuussa, eikä seuralla ole tilaa palkkakatossa jokaisen pelaajan jatkosopimukselle.

Myös Tyler Bozakilla ja James Van Riemsdykillä päättyy sopimus.

Maple Leafsiin toukokuussa palkattu uusi toimitusjohtaja Kyle Dubas oli Sportsnetin haastattelussa kommentoimassa sopimustilannetta. Hänen mukaansa, kolmikolla on vielä mahdollisuus jäädä seuraan, eikä mitään ovia olla suljettu heidän edessään.

– Meidän pitää ensi arvioida missä menemme tällä hetkellä, Dubas lisää.

Torontolla riittää tarjontaa, sillä sen farmiseura Toronto Marlies juhli hiljattain Calder Cup -mestaruutta. Dubas kertoi, että sieltä tullaan etsimään joitakin lisävahvistuksia.

Marliesissa pelannut Andreas Johnsson on yksi ennakkosuosikeista nousemaan NHL-runkomiehistöön. Ruotsalaislaituri valittiin AHL:n pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi ja pääsi kuluneella kaudella pelaamaan NHL:ssä yhdeksän runkosarjapeliä sekä kuusi pudotuspeliä.

Farmiseurassa pelasi myös suomalaishyökkääjä Miro Aaltonen, joka varmasti janoaa paikkaa pääsarjassa.