Huippukausi jatkuu vielä – Flyers-lupaus tyhjensi jo palkintopöytää!

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersin maalivahtilupaus, organisaation toisen kierroksen varaus kahden vuoden takaa Carter Hart on valittu junioriliiga WHL:n parhaaksi maalivahdiksi ja arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Hart sai palkintonsa liigan palkintogaalassa, jossa myös suomalaislupaus Aleksi Heponiemi sai tunnustusta huippukaudestaan.

Hart teki samalla WHL:n historiaa. Hänestä tuli ensimmäinen maalivahti liigan historiassa, joka on palkittu parhaan maalivahdin Del Wilson -pokaalilla kolmella peräkkäisellä kaudella.

Kahteen peräkkäiseen kiinnitykseen ovat aiemmin yltäneet Chet Pickard, Mike Vernon ja Ray Martyniuk. Lisäksi Cam Ward on voittanut palkinnon kahdesti, muttei peräkkäisinä vuosina.

Hart valittiin kauden aikana seitsemän kertaa viikon maalivahdiksi ja neljästi kuukauden maalivahdiksi. Hän oli runkosarjassa WHL:n tilastoykkönen niin päästettyjen maalien keskiarvossa, torjuntaprosentissa kuin nollapeleissäkin.

Everett Silvertipsiä edustava tuleva Flyers-vahti johdatti joukkueensa loppuviikosta alkaviin WHL:n finaaleihin, jossa se kohtaa juuri Heponiemen Swift Current Broncosin.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.