Hävytön isku! San Josen kohuhyökkääjä ajettiin ulos kesken pelin – iski poikittaisella päähän!

Ennen siirtoikkunan sulkeutumista Buffalo Sabresista San Jose Sharksiin siirtynyt kohuhyökkääjä Evander Kane lennätettiin ulos viimeöisestä Vegas Golden Knightsia vastaan pelatusta pudotuspelikamppailusta.

Kane osoitti turhautumisen merkkejä kolmannen erän alussa, kun kanadalaishyökkääjä teloi Vegas-sentteri Pierre-Edouard Bellemaren. Peli oli vihelletty jo poikki, kun 26-vuotias Kane luisteli maalinedustalle ja paukautti ranskalaishyökkääjää poikittaisella mailalla selkään. Siinä ei vielä varsinaisesti ollut mitään ihmeellistä, mutta sitten kanadalainen jakoi perään toisen iskun, joka osui Bellemarea takaraivon seutuville.

Erouomarit eivät katsoneet tätä sormiensa läpi ja marssittivat Kanen suihkuun.

Vegas johti ottelua tuossa vaiheessa maalein 5-0 ja takoi Kanen rangaistuksen aikana vielä kaksi lisäosumaa voittaen pelin lukemin 7-0.

Kanea ei tunneta jäällä minään varsinaisena ”pahana poikana”, vaan pikemminkin kaukalon ulkopuolella tapahtuneista selkkauksista. Esimerkiksi vuonna 2014 kanukkihyökkääjä haastettiin oikeuteen pahoinpitelystä ja vuotta myöhemmin hän oli epäiltynä naisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.