Mitchell Marner takoo hurjaa jälkeä pudotuspeleissä! Legendaarinen Brian Leetch edellinen samaan pystynyt!

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafs on taistellut itsensä kuilun partaalta mahtavasti takaisin pinnalle ensimmäisen kierroksen ottelusarjassa Boston Bruinsia vastaan. Edessä on tarunhohtoinen Game seven, joka pelataan ensi yönä Suomen aikaa.

Maple Leafsin ehdottomia sankareita ottelusarjassa on ollut hyökkääjä Mitchell Marner, joka on iskenyt vähintään yhden tehopisteen jokaisessa ottelusarjan ottelussa, paitsi sarjan avauspelissä. Näin Marnerin pisteputki on jo viiden ottelun mittainen (2+6=8). Yhtä pitkään pisteputkeen on Maple Leafsin seurahistoriassa kyennyt edellisen kerran pudotuspeleissä legendaarinen Brian Leetch. Hän onnistui tempussa keväällä 2004. Amerikkalaispuolustaja nakutti tuolloin kuuteen peräkkäiseen otteluun vähintään pisteen ja yhteissaldo kuudessa ottelussa oli 0+6.

Leetch muistetaan parhaiten pitkästä urastaan New York Rangersissa, mistä hän siirtyi kesken kauden 2003-2004 Torontoon. Tämän jälkeen hän pelasi vielä kauden 2005-2006 Boston Bruinsissa.

Mitchell Marner pelaa toista kokonaista kauttaan Toronton NHL-miehistössä. Hän on noussut nopeasti NHL:n tähtiluokkaan. Runkosarja toi tilille 22 maalia ja 69 tehopistettä, mikä on Marnerin uusi ennätys. Pudotuspeleissä on toistaiseksi syntynyt mainio saldo 2+6=8.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.