Winnipegin jarrumies kaasutteli hattutempun – ”Tuntuu uskomattomalta” (VIDEO)

Winnipeg Jets saalisti täyspotin joukkueen kuuden ottelun kotiputken päätteeksi voittamalla Boston Bruinsin voittolaukauskisan jälkeen lukemin 5-4 viime yön NHL-kierroksella. Jets voitti kaikki kuusi kotipeliään, joista viimeiset neljä varsinaisen peliajan jälkeen.

Bruinsia vastaan pelatun ottelun sankari oli Winnipegin neloskentän laituri Brandon Tanev, joka tykitti hattutempun iskemällä kolme maalia Boston-vahti Anton Khudobinin selän taakse.

26-vuotias kanadalainen oli aiemmin tällä kaudella tehnyt ainoastaan neljä maalia ja yhteensä 12 tehopistettä. Samalla Tanev kolminkertaisti NHL-uransa kokonaismaalisaldon. Pelaamissaan 110 ottelussa mies on naputtanut nyt yhdeksän maalia ja 10 syöttöpistettä.

Vasemmalta ampuva laituri oli luonnollisesti iloinen osumistaan.

– Tämä on erityislaatuinen hetki. Tämä tuntuu mahtavalta. En todellakaan osannut odottaa tätä ennen ottelua. Ketjumme toimi tänään loistavasti, ja tuntui, että olimme kiekossa läpi ottelun tehden asiat mahdollisimman helpoksi, Tanev sanoi pelin jälkeen Winnipegin verkkosivuilla.

Winnipegillä on seuraavaksi edessään neljän ottelun vieraskiertue, jonka jälkeen joukkue päättää runkosarjansa kahdella kotiottelulla.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!