Nashvillen sakkokassa on käynyt Pekka Rinteen kukkarolle – ”Olen kyllä yrittänyt parantaa tuossa asiassa”

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin huippuvahti Pekka Rinne nousi viime yönä NHL-legendojen joukkoon napattuaan tämän kauden 40. voittonsa.

Rinteellä on nyt tilillään kolme vähintään 40 voitetun ottelun kautta, jolla hän nousi jaetulle kakkossijalle muun muassa Terry Sawchukin, Jacques Planten ja Miikka Kiprusoffin kanssa.

NHL Without a Map vieraili uusimmassa jaksossaan Predatorsin pukukopissa joukkueen aamuharjoitusten jälkeen. Nashvillen suomalaiskolmikko Rinne, Miikka Salomäki ja Juuse Saros pääsivät vastaamaan kysymyksiin, joista etenkin Rinteen myöhästelyt nousivat jalustalle.

– Olen kyllä yrittänyt parantaa tuossa asiassa, että olisin enemmän ajoissa. En tiedä mistä se tulee, mutta se pätee vähän joka asiaan. Olipa sitä kauden aikana tai kesällä missä päin vain maailmaa, niin tuntuu, että se kymmenen minuuttia riittää, mutta ei se vaan riitä. On tässä aika monet sakot joutunut maksamaan, Rinne kertoi haastattelussa.

Uusiman NHL WAM-jakson voit käydä katsomassa kokonaisuudessaan täältä.

 

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!