Winnipeg Jetsin suunnalta kantautui loistavia uutisia: joukkueen tähtisentteri Mike Scheifele palaamassa kokoonpanoon.

Scheifele on ollut sivussa Jetsin viidestä viimeisimmästä pelistä törmättyään joukkuekaveri Blake Wheelerin kanssa 6. maaliskuuta pelatussa ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan.

Winnipegin verkkosivujen mukaan kanadalaishyökkääjä otti osaa joukkueen lauantaiaamun harjoituksiin ilman kontaktia estävää punaista paitaa. Paluu tositoimiin saattaa tapahtua jo ensi yönä Dallas Starsia vastaan.

– Se on hyvinkin mahdollista. Tunnen oloni hyväksi ja on mahtavaa harjoitella jätkien kanssa tosissaan, Scheifele sanoi Jetsin verkkosivuilla.

Scheifele sai tuntea nahoissaan joukkuekavereidensa yllätyshyökkäykset. Harjoitusten lopulla myös puolustaja Tyler Myers oli käynyt testaamassa hyökkääjän sietokykyä.

– Jätkät taklasivat minua aina, kun sitä vähiten odotin. Myers teki hyvää työtä varmistaakseen, että olen kunnossa, Scheifele jatkoi.

Winnipegin hyvät uutiset eivät jääneet ainoastaan Scheifeleen. Loukkaantumisten takia sivussa olleet Adam Lowry ja Tobias Enström saattavat myös tehdä paluun sunnuntaina Jets-kokoonpanoon.