Kun Aleksander Barkov ei yksistään riitä, täytyy joukkueeseen hankkia myös yksi Bajkov.

Florida Panthers tiedotti perjantaina verkkosivuillaan tehneensä kolmevuotisen tulokassopimuksen taitavan hyökkääjän Patrick Bajkovin kanssa. 20-vuotias kanadalainen edustaa tällä hetkellä WHL:n (Western Hockey League) Everett Silvertipsia ollen joukkueensa tämän kauden tehokkain pelaaja 30 maalilla ja 61 syöttöpisteellä 67 ottelussa.

Panthersin toimitusjohtaja Dave Tallonin mukaan Bajkov on taitava hyökkääjä, joka on ansainnut tämän sopimuksen kovalla työllä ja omistautuneisuudella jääkiekolle.

– Olemme kiitollisia päästessämme sopimukseen hänen kanssaan ja odotamme innolla hänen kehittymistään organisaatiossamme, Tallon sanoi.

183 senttimetriä pitkä ja 83 kiloa painava Bajkov on NHL:ään varaamaton pelaaja, joten on mielenkiintoista seurata laiturin kehittymistä. Ties vaikka tie vie tulevaisuudessa lähes sukunimikaimansa Barkovin vierelle.

Florida Panthers

@FlaPanthers
#FlaPanthers Sign Forward Patrick Bajkov to a 3-Year Entry-Level Contract.

» bit.ly/BajkovSigning18