NHL:n pohjamutiin kuuluvan Arizona Coyotesin arki on muuttunut sarjassa synkkien hetkien jälkeen nyt edellisten pelien aikana huomattavasti valoisammaksi.

Häntäpäässä keikkuva joukkue on nimittäin jäänyt yhdeksässä edellisessä ottelussa pisteittä vain kahdesti. Lisäksi se sai vahvistusta maalivahtiosastolleen, kun Los Angeles Kingsissä liekehtinyt kakkosveskari Darcy Kuemper vaihtoi kojoottipaitoihin.

Kanukki pelasi Kingsissä 19 ottelua torjuntaprosentin kivutessa jopa päälle 93:n. Arizonan tuore vahvistus saikin ykkösveskari Antti Raannan kehut AZ Centralin haastattelussa.

– Hän näyttää olevan hyvä kaveri. On mukavaa saada hänet, koska hän on tulessa tänä vuonna, Raanta huomautti sivuston mukaan, ja jatkoi kertoen, että Kuemper voisi tarvittaessa jopa auttaa suomalaista:

– Hän on hieman isompi kuin minä, joten on aina mukavaa saada hieman erilaista näkökulmaa siihen, miten pelata tiettyjä tilanteita.

Nyt kaksi kuumaa veskaa voivat auttaa Coyotesin kunniakkaaseen kauden loppuun. Pudotuspeleihin Arizona ei enää kipua.

– Logiikka on se, että kun joukkueellamme on johdonmukainen ja laadukas maalivahtikaksikko, olemme pelanneet hyvin, GM John Chayka painotti viitaten Raanta-Kuemper -kaksikkoon.