Pekka Rinne ei pääse tauolle: ”Onhan tämä tietenkin hieno kunnia”

© Kuva: Getty Images

|Newark, New Jersey| NHL jää tänä viikonloppuna All-Star -tauolle. Valtaosalle tauko tiettää luksukselta tuntuvaa lepoa, jonka aikana on hyvä palautella rankan peliohjelman keskellä. Useamman päivän taukoja kun on NHL-kauden aikana todella vähän.

Tähtipelaajat joutuvat kuitenkin Tampaan esiintymään yleisölle All Star -showssa. Suomalaisista All Star-tapahtumaan kelpuutettiin Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne ja Florida Panthersin hyökkääjä Aleksander Barkov.

– Hyvillä mielin lähden, onhan se tietenkin hieno kunnia. Siistiä mennä P.K. Subbanin kanssa edustamaan meidän seuraamme. Meidän joukkueestamme moni muukin olisi varmaan ansainnut kutsun. Kivoja tapahtumia ne ovat. Aina on siistiä päästä liigan parhaiden pelaajien kanssa vähän tekemisiin, Rinne kommentoi torstaina Predatorsin 3-0 -voittoon päättyneen New Jersey Devils-ottelun jälkeen.

Rinteelle tähdistökutsu on uran toinen. Barkov pääsee All-Star -viikonloppuun ensimmäistä kertaa.

Haastattelu: Pasi Tuominen, Newark, New Jersey

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!