|Newark, New Jersey| Washington Capitalsin tähtihyökkääjä Nicklas Bäckström näytti verrattain hapanta naamaa torstaina New Jerseyssä. Capitals taipui vieraspelissä New Jersey Devilsille jatkoajalla 3-4.

– Meidän olisi pitänyt saada enemmän laukauksia aikaiseksi. Ehkä olisi kannattanut laukoa aikaisemmin ja muutenkin yksinkertaistaa peliä. Hyökkäyspelimme taisi olla vähän ruosteessa, Bäckström sanoi pelin jälkeen Prudential Centerin pukukopissa.

Capitalsin maalivahti Braden Holtby oli torstaina kaukana parhaastaan.

[readmore from=”haastattelut”]

– Ajoitus oli vähän hakusessa. Jäi joitakin aukkoja, ja pari kiekkoa livahti sisään. Jos pelaa tarpeeksi terävästi, mitään aukkoja ei synny, eikä Murphyn laki pääse voimiinsa, Holtby kertasi.

Devils jätti superstara Aleksandr Ovetshkin kahteen laukaukseen. Yksi keskeisistä varjostajista oli suomalaispuolustaja Sami Vatanen.

– Ei Ovetshkinille ihan hirveästi voi antaa vetopaikkoja, aika paljon hän tekee maaleja muutenkin. Jos hänelle antaa tilaisuuden, kyllä hän kiekon sisään laittaa, kommentoi Vatanen.

Kovaa virettä viime viikkona esittänyt Caps on nyt hävinnyt kaksi kolmesta viime pelistään. Devilsille voitto oli toinen perättäinen.

Pasi Tuominen, Newark, New Jersey