Tässä ovat NHL:n kuumimmat kauppatavarat! Buffalo laittoi tähdelleen jo hintalapun

© Kuva: Getty Images

Jääkiekkoliiga NHL:n runkosarja on kääntynyt loppusuoralle. Se tarkoittaa sitä, että kauppahuhut kiihtyvät. Kanadalainen TSN on listannut verkkosivuillaan NHL:n tämän hetken kuumimmat kauppatavarat. NHL:n siirtoraja umpeutuu 26. helmikuuta ja sitä ennen nähdään varmasti isoja kauppoja.

Listan kärjessä on odotetusti Buffalon tähtipelaaja Evander Kane. Kanen sopimus loppuu tähän kauteen. TSN:n asiantuntija Pierre LeBrun kertoi tiistaina, että Buffalo on asettanut jo tähdelleen hintalapun: Kane irtoaa Buffalosta ykköskierroksen varausvuorolla, yhdellä valinnaisella varausvuorolla ja yhdellä NHL-lupauksella.

Toisena TSN:n listalla on Detroitin puolustaja Mike Green, jonka sopimus loppuu niin ikään tähän kauteen. 32-vuotiaan puolustajan kauppaamista vaikeuttanee se, että hän tienaa 6 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria kaudesta, joten hän ei sovi joukkueelle, jolla on tiukkaa palkkakaton kanssa.

Mike Hoffman ja Max Pacioretty ovat niin ikään odotetusti TSN:n listalla. Hoffmanin ja Paciorettyn sopimukset jatkuvat kuitenkin myös ensi kaudella.

Listan mielenkiintoisimmat nimet lienevät Vegasin James Neal ja David Perron. Vegas hankki molemmat pelaajat viime kesän laajennusvaraustilaisuudessa aikomuksenaan kaupata heidät eteenpäin. GM George McPhee ei kuitenkaan varmasti kuvitellut, että Vegas on tammikuussa tilanteessa, ettei joukkue ole ”myyjänä” markkinoilla, sillä Vegas on vastoin kaikkia odotuksia menossa kovaa vauhtia pudotuspeleihin.

TSN:n listalla ei ole yhtään suomalaista. Voit katsoa koko listan tästä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!