Jääkiekkofanien vakiokalustoon kuuluu lukea Sportsnetin arvostetun kiekkotoimittajan Elliotte Friedmanin listaa, jossa hän käy lävitse NHL:n 31 puhutuinta puheenaihetta – siis ainakin omasta mielestään.

Tällä kertaa lista piti sisällään erään todella mielenkiintoisen seikan, johon liittyivät huippulupaava venäläispeluri Alexander Khokhlachev sekä Boston Bruins.

Jos nimi Alexander Khokhlachev soittaa kelloja, saattaa se johtua hyvinkin siitä, että hän edusti Bruinsin organisaatiota vuodet 2013-16.

Tuolloin Khokhlachev, 24, pelasi vain yhdeksän ottelua Bruinsin riveissä, eikä hän kerännyt näissä pisteen pisteitä. Lopulta venäläishyökkääjä palasi takaisin kotimaansa kaukaloihin, joissa hän on edustanut KHL-seuroja, SKA Pietaria sekä Spartak Moskovaa.

AHL:ssä Khokhlachev kuitenkin väläytteli taitojaan oikein urakalla, sillä hän iski pelaamissaan 197 runkosarjaottelussa todella komeat tehot, 61+110.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Nyt Friedmanin mukaan Khokhlachev saattaa olla tekemässä paluuta Pohjois-Amerikan kapeisiin kaukaloihin, ja juuri Bruinsin riveihin. Tämä ei tule kuitenkaan tapahtumaan välittömästi, vaan ensi kaudella.

– On mahdollista, että Alexander Khokhlachev tekee paluun Bostoniin ensi kaudella. Tämä on hänen toinen KHL-kautensa, mutta hän piti Bruce Cassidyn alaisuudessa pelaamisesta AHL-seura Providencessa. Tämä saattaa tapahtua, Friedman kirjoitti.

Jos olet elänyt NHL:n suhteen kiven alla, niin kerrottakoot sinulle, että Cassidy on nykyisin juuri Bruinsin päävalmentaja.