Sean Avery tituleerattiin pelaajauransa aikana useampaan otteeseen NHL:n vihatuimmaksi pelaajaksi.

Kerroimme keskiviikkona, että Avery julkaisi 24. lokakuuta kirjan, joka pitää sisällään kaikki pelaajauransa ronskeimmatkin tarinat. Toisin sanoen hän ei kaunistele asioita itsensä tai kenenkään muun kohdalla.

Osa hänen kertomuksistaan saattaakin NHL-pelaajia huonoon valoon ja ehkä kaikkein ikävin tarina liittyy NHL:n kenties kovimpana tappelijana tunnetun Derek Boogaardin, joka menehtyi tahattomasta lääkkeiden ja alkoholin yliannostuksesta.

[readmore from=”suomalaiset”]

Averyn edustama New York Rangers oli nimittäin aikanaan matkalla entisen joukkuekaverinsa hautajaisiin ja Avery paljastaa osan pelaajista olleen lennon aikana ekstaasin vaikutuksen alaisena.

Vaikka Averyn oma käyttäytyminen sekä kaukalossa että sen ulkopuolella oli enemmän tai vähemmän kyseenalaista, on vaikea nähdä, että hän lähtisi julkaisemassaan kirjassa sepittämään tarinoita, joita ei ole tapahtunut, sillä se saattaisi hänet pahoihin ongelmiin.

Nykyisin 37-vuotias Avery kertoo myös itse käyttäneensä huumausaineita vapaa-ajallaan, eläessään ikään kuin Rock and Roll -tyylistä elämää.