Montreal Canadiens teki yöllä ihan käsittämätöntä seurahistoriaa – kärsi silti rökäletappion

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiens kohtasi viime yönä vieraskaukalossa Anaheim Ducksin, eikä ankkalauma ollut kovinkaan vieraanvaraisella tuulella. Se nimittäin onnistui voittamaan ottelun hurjin lukemin, 6-2.

Canadiensin alamäki alkoi jo ottelun ensimmäisessä erässä, kun se valahti kamppailussa 3-0-tappioasemaan, kun peliä oli pelattu reilut 13 minuuttia.

Vielä maalejakin rajumpaa kieltä kertoi kuitenkin ensimmäisen erän laukaisutilastot, sillä Ducks sai lähetettyä Carey Pricea kohti jopa 21 laukausta, kun taasen Canadiens jäi kyseisessä tilastossa lukemaan seitsemän.

Canadiens kuitenkin sisuuntui surkeasta ensimmäisestä erästä, sillä se tuli kamppailun toiselle kaksikymmentäminuuttiselle täysin uudella ilmeellä.

Itse asiassa tämä kyseinen ilme ja asenne oli lopulta niin hyvä, että Canadiens teki sen avulla seurahistoriaa. Se nimittäin lähetti erän aikana John Gibsonia kohden uskomattomat 30 laukausta, mitä ei ole nähty kanadalaisseuran historiassa vielä kertaakaan.

Näistä se sai verkon perukoille kaksi laukausta, joten myös Ducksin osalta tehtiin seurahistoriaa. Gibson nimittäin nappasi toisessa erässä todella komeat 28 torjuntaa, mikä on ankkalauman seurahistorian kovin lukema.

Ottelun lopulliset laukaisutilastot olivat myös hurjaa luettavaa, sillä Canadiens vei sen nimiinsä lukemin 51-45. Pricella oli ottelussa 39 torjuntaa ja Gibsonilla jopa 49.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!