Henrik Lundqvist keräsi itsensä loistavalla tavalla – Artturi Lehkonen yksi joukkueensa valopilkuista

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin kauden 2017-18 aloitus ei ole ollut paras mahdollinen, sillä se hävisi sesongin kaksi ensimmäistä otteluaan.

Ensiksi tuli nekkuun Colorado Avalanchelta, joka oli samalla Rangersin koti- ja kauden avausottelu, minkä jälkeen se kaatui Toronto Maple Leafsille lukemin 8-5. Maple Leafsia vastaan se oli jo 5-1-häviöllä, mutta onnistui kampeamaan aina lopulta 5-5-tasalukemiin.

Rangersin tähtivahti Henrik Lundqvist haluaisi takuuvarmasti unohtaa otteluista jälkimmäisen, sillä hänet ohitettiin ottelussa jopa viiteen otteeseen. Hänet otettiin penkin puolelle ensimmäisellä erätauolla.

Päivää myöhemmin Lundqvist sai uuden mahdollisuuden, kun Rangersin päävalmentajana toimiva Alain Vigneault päätti antaa ruotsalaiselle heikoista otteista huolimatta starttivuoron.

Rangers kohtasi viime yön kamppailussaan Montreal Canadiensin, ja Lundqvist oli lopulta maalillaan kuin muuri. Hän nimittäin onnistui torjumaan kamppailussa 33 laukausta, eikä päästänyt selkänsä taakse yhtä ainutta osumaa. Rangers voitti mittelön lopulta lukemin 2-0.

Rangersin maaleista vastasivat puolustaja Brady Skjei sekä ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad.

Canadiensin riveissä kiekkoileva Artturi Lehkonen oli aneemisen Canadiensin yksi harvoja valopilkkuja. Hän pelasi kamppailussa 17:36 minuuttia, keräten tililleen jopa kuusi laukausta. Se oli nuorukaisen edustaman joukkueen ylivoimaisesti korkein lukema, sillä seuraavana tulleilla vetoja oli ainoastaan kolme kappaletta.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!