Panthersilla ja Aleksander Barkovilla surkea alku NHL-kaudelle – pelistä yllättäviä kommentteja: “Hyvä askel”

© Kuva: Getty Images

Florida Panthers -pelaajien nuttuihin tuli lunta viime yönä NHL-kauden ensimmäisessä sarjapelissä urakalla, sillä joukkue taipui sesongin debyyttiottelussaan Tampa Bay Lightningille maalikarkeloiden jälkeen numeroin 3-5.

Yksi pahimmista flopeista oli Aleksander Barkov, joka jäi kamppailussa pisteittä ja vieläpä kaksi astetta pakkaselle tehotilastossa.

Vaisusta kauden alusta huolimatta pantterien leirissä päätä ei paineta puskaan. Itse asiassa pelilliset esitykset tuntuivat miellyttävän joukkueen leirissä.

Floridan tuore päävalmentaja Bob Boughner näki Lightningia vastaan pelatussa koitoksessa sanojensa mukaan ”paljon hyviä asioita”.

– Pidin pelistämme ja pidin yksityiskohdista, joita näin. Pelissä oli paljon hyviä asioita. Meidän pitää palata töihin ja parantaa peliä, pääkäskijä muotoili NHL.comille sarjakauden avauspelin tauottua Suomen aikaa varhain lauantaiaamuna.

Viisi maalia omiin on auttamatta liikaa yhdessä ottelussa. Panthersin olisi itsekin pitänyt tehdä lisäosumia, jotta pistepussi olisi karttunut heti avausmittelössä. Näin ei kuitenkaan käynyt.

– Emme saaneet yhtä tai kahta maalia, joita tarvitsimme. Mutta pidin siitä, miten pelasimme, se oli hyvä askel. Et voi voittaa kaikkia, mutta voit ottaa paljon hyviä asioita tästä pelistä, urallaan hyvin tehoillut pakki Keith Yandle komppasi.

Barkov ja kumppanit pääsevät hakemaan avauspinnoja jälleen ensi yönä. Panthers ja Lightning iskevät yhteen kello 02 alkavassa revanssissa.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.