Viiden asiantuntijan raati sen sanoi: Patrik Laine tulee pelaamaan paremman kauden kuin Auston Matthews

© Kuva: Getty Images

Nykyajan Sidney Crosby vastaan Alexander Ovechkin on ehdottomasti toissa kesän kärkivarausten, Auston Matthewsin sekä Patrik Laineen, keskinäinen taistelu paremmuudesta.

Toki kyseessä on kaksi eri pelaajatyypin edustajaa, mutta näitä kahta tullaan vertailemaan läpi heidän uriensa. Nyt tätä on harrastanut Nationalpost, jonka viisi eri jääkiekkotoimittajaa, Michael Traikos, Scott Stinson, Jim Matheson, Ken Wiebe sekä Bruce Garrioch, ovat ratkoneet sen, kumman nuorukaisen toinen kausi NHL:ssä tulee olemaan parempi.

Laine vei ”äänestyksen” nimiinsä tiukin 3-2-lukemin. Hän sai äänet Mathesonilta, Wiebeltä sekä Stinsonilta. Alta voit lukea toimittajien perustelut.

Jim Matheson:

Vaikea kysymys. Luulen, että Matthews tulee tekemään 80 pistettä ja Laine 43 maalia sekä neljä hattutemppua kotikentällä. Laine tulee voittamaan tällä määrällä maalipörssin, joten valitsen hänet sen takia.

Ken Wiebe:

Patrik Laine. Kiitos hänen laukauksensa, joka on NHL:n yksi parhaimpia ja nopeimpia, tämä suomalainen maalintekijä ei ole toisen kauden kirouksen vaarassa. Hän tulee tekemään 45-50 maalia ja on haastaja Rocket Richard Trophyyn.

Scott Stinson:

Tämä on kuin valitsisi maapähkinävoin ja suklaan väliltä. MIKSI EN VOI VALITA MOLEMPIA? Mutta menen Laineella ainoastaan siitä syystä, että Leafs saattaa hiukan kyykätä kovien odotusten edessä.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.