Liigassa pelaavan Helsingin IFK:n alkukausi on ollut todella hankala, sillä se on kerännyt yhdeksästä ottelusta ainoastaan yhdeksän pistettä, ja se majailee Liigan sarjataulukossa sijalla 12.

Kenties joukkue kaipailee tällä hetkellä sen monivuotista luottohyökkääjää, Corey Elkinsiä, mutta 32-veteraani on päättänyt lähteä jahtaamaan vielä vanhoilla päivillään omaa NHL-unelmaa.

Mies olikin jälleen kerran Detroit Red Wingsin kokoonpanossa viime yönä, kun seura kohtasi harjoitusottelussa verivihollisensa Chicago Blackhawksin.

Elkins keräsi yön ottelussa peliaikaa 8:50 minuuttia, joista 24 sekuntia oli ylivoimalla. Vähäisestä peliajasta huolimatta Elkins sai tililleen yhden plus-merkinnän, kun Red Wings hävisi kamppailunsa lukemin 4-2.

[readmore from=”suomalaiset”]

Kyseessä ei kuitenkaan suinkaan ollut hänelle ensimmäinen kerta, kun hän puki ylleen legendaarisen Red Wings -univormun. Hän oli nimittäin seuran kokoonpanossa myös noin viikko takaperin, kun punasiivet kohtasi harjoituskamppailussa Pittsburgh Penguinsin.

Elkins ei kuitenkaan tuolloinkaan peliajalla tai tehoilla juhlinut, sillä hän pelasi kamppailussa hyökkääjistä ylivoimaisesti vähiten, 6:04 minuuttia. Tästäkin huolimatta hänen tehotilastossaan oli yksi miinusmerkintä.

Elkins aloittaa ensi kauden Red Wingsin AHL-seura Grand Rapids Griffinsin riveissä, johon hänellä on voimassaoleva sopimus. Hän on pelannut kaudella 2009-2010 kolme runkosarjaottelua Los Angeles Kingsin riveissä.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.