New York Rangers on palkannut toimistopuolen tehtäviin kaksi pelaajalegendaa, Brian Leetchin ja Brad Richardsin.

Leetch ei ole pelkästään pelaajalegenda, vaan hän on ennen kaikkea Rangers-legenda. NHL:n kaikkien aikojen nimekkäimpiin puolustajiin lukeutuva yhdysvaltalainen nimittäin vietti Rangersissa kaudet 1987-2004 ja edusti ainoastaan puolentoista kauden ajan muita seuroja, Toronto Maple Leafsia ja Boston Bruinsia.

Kahdessa edellä mainitussa seurassa hän kiekkoili NHL-uransa viimeiset ottelut, mutta kaiken kaikkiaan 1 205 pelaamastaan runkosarjaottelusta hän pukeutui Rangers-paitaan peräti 1 129:ssa.

Kokonaisuudessaan Leetch teki NHL-urallaan puolustajalle uskomattomat tehopisteet 247+781=1028 ja hänet valittiin ansaitusti, vuonna 2008, Hockey Hall of Fameen.

Brad Richardsista puolestaan muodostui Rangersille jonkinasteinen floppihankinta, sillä hän saapui seuraan isolla rahalla kesällä 2011, mutta vain kolme vuotta myöhemmin hänet ostettiin ulos sopimuksestaan.

Kanadalaissentteri ehti pelata Manhattanilla siis kolmen kauden ajan ja näiden kausien aikana hänelle kirjattiin 208 runkosarjaottelua, tehoin 56+95=151. Mistään täydellisestä flopista ei siis missään nimessä ollut kyse ja itse asiassa Richardsin aikakaudella Rangers pääsi myös pelaamaan Stanley Cup -finaaleissa.

Vaikka aika Rangersissa jäikin odotettua lyhyemmäksi, on Richards todellinen pelaajalegenda. Hän nimittäin pelasi NHL:ssä 1 126 runkosarjaottelua ja teki tehopisteet 298+634=932. Uransa hän päätti Detroit Red Wingsissä, kauden 2015-16 päätteeksi.

Nyt nämä molemmat kaverit ovat kuitenkin takaisin Rangers-organisaatiossa, sillä heidät nimitettiin tänään jääkiekkopuolen neuvonantajiksi. He molemmat tulevat työskentelemään seuran omien lupausten parissa, auttaen siis myös AHL:ssä pelaavia lupauksia.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.