Veteraanien suhteen mennyt kesä on ollut hankala, sillä koska NHL-joukkueet pyrkivät rakentamaan kokoonpanojaan nopeuden varaan, on se tiputtanut useita veteraanipelaajia vapaille markkinoille.

Rajuin esimerkki tästä nähtiin eilen, kun Arizona Coyotesin legendaarinen Shane Doan päätti lopettaa uransa.

Tällä hetkellä vapailla markkinoilla ovat muun muassa Jaromir Jagr sekä Jarome Iginla, joten voi vain toivoa, että kyseinen kaksikko saa jatkaa NHL-uriaan vielä myös ensi kaudella.

Yksi veteraanipelaaja on päättänyt kuitenkin uhmata tätä kaikkea, sillä KHL:ssä Admiral Vladivostokin sekä Avangard Omskin riveissä edelliset kaksi kautta pelannut David Booth halajaa NHL-paluuta Detroit Red Wingsiin try out -sopimuksen kautta.

Booth pelasi NHL:ssä edellisen kerran kaudella 2014-15, kun hän edusti Toronto Maple Leafsia. Tuolloin miehen tilille tuli 59 runkosarjaottelua ja tehot 7+6.

Maple Leafsin lisäksi 32-vuotias Booth on edustanut NHL-kaukaloissa myös Vancouver Canucksia sekä Florida Panthersia, joka varasi hänet kesän 2004 draftin toisella kierroksella. Hän on pelannut NHL-kaukaloissa 502 runkosarjaottelua tehoin 120+111.

Boothilla on nyt mahdollisuus murtautua kotikaupunkinsa NHL-seuraan, sillä hän on kotoisin juuri Detroitista. Yhdysvaltalaislaituri pelasi muun muassa yliopistokiekkoa Michiganin yliopiston riveissä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.