USKOMATON KUNNIANOSOITUS! – Kiekkoraamattu uskoo Patrik Laineen voittavan NHL:n maalipörssin ensi kaudella

© Kuva: Getty Images

Patrik Laine on saanut päätä huimaavan tulokaskautensa jäljiltä todella suurta arvostusta monissa eri listauksissa.

Esimerkiksi eilen uutisoimme, kuinka Laine listattiin koko liigan neljänneksi kovimmaksi alle 25-vuotiaaksi pelaajaksi.

Tänään torstaina Laine sai osakseen niin valtavan kunnianosoituksen, että sitä on vaikeaa edes pukea sanoiksi – Jääkiekkoraamattuna pidetty The Hockey News nimittäin listasi Laineen YKKÖSSUOSIKIKSI voittamaan parhaalle maalintekijälle jaettava Rocket Richard Trophy tulevalla kaudella!

The Hockey Newsin toimittaja Matt Larkin kertoi Laineen valinnasta seuraavin sanoin:

”19 vuoden iässä Laine sijoittui maalipörssin seitsemännelle sijalle 36 maalillaan, vaikka pelasi vain 73 ottelussa. Mutta laukauksissa maalia kohti hän sijoittui vasta liigan sijalle 54. 204 laukauksellaan. Kuvitelkaa, mihin hän kykenee jos alkaa laukomaan enemmän.

Hänellä saattaa jo tällä hetkellä olla koko liigan painavin ja petollisin laukaus, enkä usko hänen 17,6%:n maalintekoprosentin laskevan, sillä eliittitason laukojat pystyvät pitämään prosentit korkealla.

Esimerkiksi Alexander Ovechkin laukoi yli kaksinkertaisen määrän laukauksia tulokkaana Laineeseen verrattuna. Mikäli Laine onnistuu samalla prosentilla kuin viime vuonna, mutta pelaa 80 ottelua ja laukoo 25% enemmän, hän tekee 49 maalia. Hän pystyy viemään maalintekijän kruunun vain laukomalla enemmän ja selviämällä ilman loukkaantumisia.”

Laineen jälkeen listalta löytyvät Nikita Kucherov, Auston Matthews, Vladimir Tarasenko, Sidney Crosby, Steven Stamkos, Brad Marchand, Alexander Ovechkin, David Pastrnak sekä Patrick Kane.

Linkki The Hockey Newsin artikkeliin.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.