TAIVAS VARJELE! Konkari Mason Raymond taikoi ilmaveivimaalin – Kanada kaatoi KHL-jätin (VIDEO)

© Kuva: Getty Images

Kanada valmistautuu parhaillaan ensi talven olympiaturnaukseen Sochin avoimessa turnauksessa, jossa se on pelannut nyt kolme ottelua.

Ensimmäisessä ottelussaan vaahteranlehtipaidat kukisti turnausta isännöivän HK Sochin, joka siis pelaa KHL:ssä, lukemin 1-0.

Seuraavana vastaan asettui Venäjän B-joukkue. Tulikuuma ottelu äityi aina joukkotappeluksi saakka – pelaajat hakivat vastustajistaan henkistä yliotetta jo olympialaisia ajatellen – mutta myös maaleja iskettiin, sillä Venäjä vei ottelun nimiinsä lukemin 3-2.

Keskiviikkona Kanada kohtasi jälleen KHL-seuran, kun vastaan luisteli sarjan suurimpiin seuroihin lukeutuva Metallurg Magnitogorsk. KHL-jätistä ei ollut kuitenkaan päihittämään vaahteranlehtipaitoja, vaan Kanada korjasi ottelusta pisteet lukemin 3-1.

Ottelun avausmaalista vastasi Mason Raymond, joka pysäytti kellot aikaan 11:26.

Magnitogorsk nousi toisessa erässä tasoihin, mutta Raymond ei ollut vielä valmis. Hän nimittäin kaivoi takataskustaan ”mikaelgranlundit” ja veivasi kiekon Venäjän maajoukkueesta tutun Vasili Koshechkinin selän taakse.

Loppulukemat 3-1 viimeisteli tyhjään maaliin Suomen kaukaloista tuttu Justin Azevedo, Kanadan pelatessa ylivoimalla.

Toistaiseksi Kanada on siis voittanut kolmesta pelaamastaan ottelusta kaksi ja siten antanut jo oman myrskyvaroituksensa olympialaisia ajatellen.

Joukkueen tehokkaimmat pistemiehet Sochin turnauksessa ovat olleet toistaiseksi Mason Raymond (2+1), Justin Azevedo (1+1), Andrew Ebbett (0+2) ja Brandon Kozun (0+2). Joukkueen maalilla kaikki kolme ottelua on torjunut Justin Peters, joka on antanut vahvat näytöt olympialaisia ajatellen.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.