Carolina Hurricanes on tällä hetkellä NHL-seuroista lähimpänä muuttoa. Se on nimittäin laahannut jo vuosikaudet yleisömääriensä kanssa, mikä taasen tarkoittaa huonoa bisnestä.

Heikot yleisömäärät juontuvat luultavasti taasen siitä, että Hurricanes ei ole edennyt pudotuspeleihin viimeiseen kahdeksaan kauteen. Tämä yhdistettynä siihen, että Hurricanesin kotipaikkakunta, Pohjois-Carolinan Raleigh, ei ole sitä kaikista perinteikkäintä kiekkomarkkina-aluetta.

Kaiken muun kukkuraksi seuran nykyinen omistaja Peter Karmanos Jr. on avoimesti kauppaamassa organisaatiota toisaalle. Tällä hetkellä suosikki uudeksi omistajaksi on Chuck Greenberg, joka on omistanut aiemmin muun muassa MLB-seura Texas Rangersin.

Hän ei kuitenkaan ole suinkaan ainoa mies, joka on kiinnostunut ostamaan Hurricanesin haltuunsa. Raleigh News & Observerin kiekkotoimittaja Chip Alexander tietää nimittäin kertoa, että jopa 11-12 sijoittajaryhmällä on kiinnostusta hankkia NHL-seura itselleen.

Tästäkin huolimatta Greenberg on suosikki uudeksi omistajaksi, sillä Alexanderin mukaan Karmanos Jr. ”pitää” miehestä. Greenberg onkin jo huhujen mukaan lupautunut pitämään Hurricanesin Pohjois-Carolinan osavaltiossa, mikä on mitä ilmeisimmin Karmanosille tärkeä kriteeri.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.