Kerroimme eilen, miten Pittsburgh Penguinsin tähtipuolustaja Kris Letang joutui NFL-legenda Terrell Owensin ”nolaamaksi”.

30-vuotiaalla Letangilla ei ollut mitään jakoa itseään 13 vuotta vanhemman Owensin kanssa, kun kaksikko lähti suorittamaan harjoitetta, jossa pääosassa olivat ennen kaikkea sekä nopeus että ketteryys.

Itse asiassa Letang kompuroi jo niin sanotusti ensimmäisessä mutkassa ja päätti siten koko setin melkoiseen nilkkaralliin. Hän vitsailikin myöhemmin Twitterissä ja Instagramissa, että Owensin pitäisi edelleen pelata, 43 vuoden iästä huolimatta, ja samalla naureskeli sille, miten Owens ”mursi” hänen nilkkansa.

Kristopher Letang

@Letang_58
When @terrellowens breaks you ankles

Owens itse puolestaan naureskeli asialle ja uhosi twiitissään olevansa valmis siirtymään jääkiekkokaukaloihin.

Terrell Owens

@terrellowens
Great work today with the @NHL Champ! I think I'm ready for hockey. #Not 😂 @Penguins #apcgym #Montreal

Kristopher Letang

@Letang_58
When @terrellowens breaks you ankles

Tänään Instagramiin ilmestyi yksi video lisää, mitä tulee Owensin ja NHL-pelaajien keskinäisiin kaksinkamppailutilanteisiin. Tällä kertaa vuorossa oli Washington Capitalsia viime kaudesta alkaen edustanut tanskalaishyökkääjä Lars Eller.

28-vuotiaasta keskushyökkääjästä olikin laittamaan Owens huomattavasti tiukemmalle ja hän jaksoi taistella tämän pikajunan kanssa useamman sekunnin ajan, ennen kuin 15 vuotta iäkkäämpi kaveri lähti omille teilleen.

Those quick feet @terrellowens

Henkilön Lars Eller (@larsellerofficial) jakama julkaisu