Kesä on jääkiekkoilijoille harjoittelun aikaa, eikä aikaa lomailulle juuri jää. Tälläkin hetkellä moni NHL-pelaaja painaa kotipaikkakunnillaan, tai jossakin muualla, kovaa treeniä, sillä syksyn harjoitusleirit kolkuttelevat pikkuhiljaa ovella.

Näin on tehnyt myös Pittsburgh Penguinsin tähtipuolustaja Kris Letang, joka on saanut mitä ilmeisimmin harjoittelukaverikseen entisen NFL:n supertähden, Terrell Owensin.

Kaksikko on nimittäin nähty samassa harjoitustilassa, kiitos Letangin Twitterissä julkaiseman videon. Kyseisestä pätkästä saatiin myös nähdä, että 43-vuotias Owens on edelleen huipputerässä.

Hän nimittäin harjoitteli Letangin kanssa suunnanvaihdoksia amerikkalaisen jalkapallon tyyliin. Laitahyökkääjän paikalla pelannut Owens teki ensiksi nopean liikkeen oikealle puolelleen, minkä jälkeen hän vaihtoi pikaisesti suuntaa vasemmalle.

Suunnanvaihdoksen yhteydessä Letangille kävi kuitenkin jotakin huvittavaa, sillä siinä missä Owens vaihtoi suuntaa vasemmalle, ei Letangin vauhti pysähtynyt aivan samalla tavalla.

Lopputuloksena Letangin kohdalla olikin niin sanottu ”nilkkaralli”, mistä hän fanien onneksi latasi pätkän omalle Twitter-tililleen.

Kristopher Letang

@Letang_58
When @terrellowens breaks you ankles

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.