Kanadalaissivusto The Score on listannut verkkosivuillaan KHL-pelaajista kasatun All Star -joukkueen. Tähän se on käyttänyt apunaan venäläistoimittaja Slava Malamudia sekä KHL-sisäpiiriläistä ja kykyjenetsijä Aivis Kalninsia.

Alkuun on todettava se fakta, että listaus pitää sisällään kovia nimiä, mutta ihmekös tuo; onhan KHL kuitenkin maailman ylivoimaisesti toiseksi paras kiekkoliiga – joskin joukkue pitää sisällään useita veteraaneja.

KHL:n All Star saisi kasaan etenkin lupaavan näköisen hyökkäyksen, mutta homma saattaisi kiikastaa etenkin puolustuksen ja maalivahtien osalta.

Sivusto ja kaksi asiantuntijaa on lykännyt esimerkiksi Anton Belovin joukkueen ykköspariin. Belov on pelannut NHL:ssä yhden kauden (2013-14) Edmonton Oilersin riveissä, eikä miehen ura rapakon takana ottanut tuulta purjeidensa alle. Hän teki 57 runkosarjaotteluun tehot 1+6.

Maalivahdit ovat sen sijaan erinomaisia KHL-tasolla, mutta NHL:ssä he ovat molemmat suuria arvoituksia. Ykkösvahdiksi listattu Ilya Sorokin pelasi viime kaudella CSKA Moskovan riveissä 39 runkosarjakamppailua tilastoin 92,9/1.61. Toissa sesongin 28 kamppailussa 21-vuotiaan torjuntaprosentti oli sen sijaan 95,3 ja päästettyjen maalien keskiarvo hurja 1.06.

Hyökkääjät:

Ykkösketju: Ilya Kovalchuk – Pavel Datsyuk – Nikita Gusev
Kakkosketju: Kirill Kaprizov – Jan Kovar – Sergei Mozyakin
Kolmosketju: Nigel Dawes – Mikhail Grigorenko – Valeri Nichushkin
Nelosketju: Linus Omark – Anton Lander – Brandon Kozun

Ekstrahyökkääjät: Geoff Platt, Petri Kontiola.

Puolustajat:

Ykköspari: Anton Belov, Slava Voynov
Kakkospari: Marc-Andre Gragnani – Chris Lee
Kolmospari: Nikita Tryamkin – Nikita Nesterov

Ekstrapuolustaja: Mat Robinson

Maalivahdit:

Ykkösvahti: Ilya Sorokin
Kakkosvahti: Vasily Koshechkin

[poll id=”4″]

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.