Los Angeles Kings on solminut Darcy Kuemperin kanssa yksivuotisen 650 000 dollarin sopimuksen. Kuemper on Minnesota Wildin kuudennen kierroksen varaus vuodelta 2009 ja pelannut organisaatiossa koko ammattilaisuransa.

Hankinta oli Kingsin puolelta odotettu. Nyt joukkue saa kunnollisen taisteluasetelman harjoitusleirille – Kuemper ja Jack Campbell tulevat taistelemaan varamaalivahdin paikasta Jonathan Quickin takana.

Kuemperin ura on jäänyt pienimuotoiseen umpikujaan viime vuosina. Kanadalaisveskari pelasi vielä kaudella 2014-15 31 ottelua, mutta Devan Dubnykin siirryttyä Wildiin on Kuemper jäänyt täysin varjoon. Viime kaudella 27-vuotias pelasi 18 ottelua torjuntaprosentilla 90.2.

Kuemper ei ole Kingsin kesän ainoa hankinta. Joukkue voitti tarjouskilpailun himoitusta maalivahtilupaus Cal Petersenistä. 22-vuotias Petersen on Buffalo Sabresin viidennen kierroksen varaus vuodelta 2013, joka on erittäin potentiaalinen manttelinperijä Quickille.

Kuemperista Kings saa hyvän, parhaassa iässä pian olevan maalivahdin Quickin taakse. Lisäksi Petersen saa ainakin vuoden lisäaikaa kehittyä farmin puolella.

Lähde: LAKingsinsider.com