NHL-joukkueet ovat aina tunnetusti käyttäneet entisten pelaajien osaamista joko valmennuksessa tai toimiston puolella.

Seuraavaksi tämän on tekemässä Florida Panthers, joka on huhujen mukaan palkkaamassa puolustajalegenda Chris Prongerin toimistonsa puolelle. Nimittäin TSN:n Darren Dregerin mukaan Panthers olisi pestaamassa Prongerin ”korkea-arvoiseen virkaan”.

Pronger joutui päättämään uransa aivotärähdysten vuoksi vuonna 2014, joskaan hän ei koskaan virallisesti lopettanut uraansa.

Prongerin sopimus Philadelphia Flyersin kanssa umpeutui vasta viime kauden päätteeksi. Viimeiset ”pelivuotensa” hän oli Arizona Coyotesin palkkalistoilla.

Hän on työskennellyt vuodesta 2014 myös NHL:n palkkalistoilla, sillä hänen tehtävänään on ollut toimia NHL:n kurinpitoryhmässä.

Pronger pelasi NHL:ssä yhteensä 18 kauden ajan, joiden aikana hän pelasi 1 167 runkosarjaottelua. Näissä mies keräsi tililleen 698 tehopistettä. Pronger on siitä harvinainen puolustaja, että hän on voittanut kerran urallaan Hart Trophy, joka jaetaan liigan parhaalle pelaajalle. Tämä ihme tapahtui kauden 1999-2000 päätteeksi.

Pronger on voittanut urallaan myös Stanley Cupin mestaruuden ja kaksi olympiamitalia, joten hän tietää mitä voittaminen vaatii. Pronger valittiin Hockey Hall of Fameen vuonna 2015.