Washington Capitalsin kausi tuli jälleen kerran päätökseensä pudotuspelien toisella kierroksella, kun Pittsburgh Penguins kaatoi Yhdysvaltojen pääkaupungin kiekkoylpeyden ottelusarjan seitsemännessä kamppailussa.

Samalla se tarkoittaa sitä, että varsinaiset työt seuran toimistolla käynnistyivät tuosta hetkestä. Capitalsin GM:nä toimivan Brian MacLellanin kesän tärkein tehtävä onkin saada venäläistähti Evgeny Kuznetsoville uusi sopimus, sillä hänestä tulee 1. heinäkuuta rajoitettu vapaa agentti.

Kuznetsovin nykyisen pahvin cap hit on tasan 3 miljoonaa dollaria, joten on selvää, että palkkakuitti tulee nousemaan. Venäläishyökkääjä on pelannut seuran riveissä nyt 261 runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt 53 maalia ja yhteensä 182 tehopistettä.

Washington Postin kiekkotoimittaja Isabelle Khurshudyan kysyikin venäläiseltä, että olisiko hän halukas tekemään Capitalsin kanssa monivuotisen jatkon. Miehen vastaus oli selvääkin selvempi, pienellä huumorilla höystettynä.

”Kun kysyin Kuznetsovilta, että haluaako hän pitkäaikaisen jatkosopimuksen, hän sanoi, että sillä ei ole väliä onko jatkosopimus yhden tai 50 vuoden mittainen. ”Ehkä minä olen kuin Jagr”, Khurshudyan kirjoitti Twitter-tilillään.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.