Vancouver Canucks on nimennyt entisen NHL-pelaajan Travis Greenin uudeksi päävalmentajakseen. 46-vuotias kanadalainen korvaa tehtävässä erotetun Willie Desjardinsin.

Green on tuttu nimi Canucksin farmijoukkueesta Utica Cometsista. Mies valmensi AHL-joukkuetta neljän kauden ajan ja johdatti kaudella 2014-15 joukkueen Pohjoisen divisioonan voittoon.

– Green on lahjakas päävalmentaja, joka on ollut neljän Comets-kautensa aikana avainroolissa nuorten pelaajiemme kehityksessä. Hänellä on intohimoa voittaa ja rakentaa joukkueen kovan työmoraalin identiteettiä jään molempiin suuntiin. Hänellä on täydellinen ymmärrys meistä organisaationa ja luotamme häneen voittavan kulttuurin luomisessa, Canucks GM Jim Benning kehui valintaa seuran verkkosivuilla.

Ennen Cometsia Green aloitti valmennusuransa WHL-seura Portland Winterhawksin ruorissa. Työ alkoi apuvalmentajana, mutta myöhemmin kanadalainen nousi päätehtävään ja voitti WHL:n mestaruuden. Lisäksi Portland selviytyi samana vuonna Memorial Cupin finaaliin.

Green pelasi myös peliurallaan 14 kautta NHL:ssä useammassa eri seurassa. Kanadalaiselle kertyi 970 ottelua ja 455 tehopistettä New York Islandersin, Toronto Maple Leafsin, Boston Bruinsin, Anaheim Ducksin ja silloisen Phoenix Coyotesin paidassa. Canucksin riveissä häntä ei pelaajana koskaan nähty.