Pittsburgh Penguins ja Winnipeg Jets laittoivat viime yönä pystyyn todellisen maalikimaran, sillä pingviinilauma vei kamppailun nimiinsä lukemin 7-4.

Ottelun eittämättä yksi suurimpia onnistujia oli Penguinsin venäläishyökkääjä Evgeni Malkin, joka iski kamppailuun tehot 2+1. Tämä tarkoittaa sitä, että Malkin on tehnyt edelliseen kolmeen otteluun viisi maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä.

– Hän on eliittitason pelaaja. Hän on vahva kaveri ja yksi harvoista pelaajista koko liigassa, joka voi muuttaa omalla panoksellaan ottelun kulun, päävalmentaja Mike Sullivan ylisti NHL.com:n mukaan.

Malkinin viime yön kaksi maalia tarkoitti myös samalla sitä, että hän rikkoi vihdoin kauan kaivatun 30 maalin raajapyykin. Tällaista ei ole nähty sitten kauden 2011-12, joten aikaa edellisestä on vierähtänyt jopa viisi vuotta.

Kahden maalinsa lisäksi Malkin saalisti ottelussa tililleen yhden syöttöpisteen ja yhden tappelun. Tämä tarkoittaa sitä, että venäläishyökkääjä sai vyölleen myös niin kutsutun Gordie Howe -hattutempun, joka vaatii vähintään yhden maalin, yhden syötön sekä tappelun.

Malkin hanskasi kamppailussa Jetsin Blake Wheelerin kanssa. Tappelusta voit lukea lisää täältä.