Winnipeg Jetsin Patrik Laine on pelannut lyhyen NHL-uransa aikana jo useita hyviä otteluita, mistä oivana esimerkkinä toimii se, että tämä oli hänen kolmas hattutemppunsa maailman parhaassa kiekkoliigassa.

Nuorukaisen nälkä ei kuitenkaan lopu, sillä hän haluaa illasta toiseen yhä vain lisää. Myös Jetsin peli on ottanut täyskäännöksen sen jälkeen, kun se on alkanut haalimaan riveihinsä nuorta lahjakkuutta.

– Siinä se ero on: raaka lahjakkuus. Jos palaamme ajassa muutaman vuoden taaksepäin ja muistelemme, kuinka vaikeaa maalinteko meille oli. Jos arvioidaan Patty Laineen nykytasoa, niin vaikka hän ei olisi tehnyt tänään kolmea maalia, olisin silti sanonut tämän ottelun olleen hänen kauden paras pelinsä, Maurice ylisti Jetsin verkkosivuilla.

– Kaikki palaset hänen pelissään olivat tänään kohdallaan. En laittanut häntä jäälle lopussa sen takia, että hän saisi kolmannen nimiinsä, sillä yritin vain voittaa ottelun. En yrittänyt tehdä hänen oloaan hyväksi, vaan palkitsin hänet kauden parhaasta pelistä.