Claude Julienin palkkaus Montreal Canadiensin uudeksi päävalmentajaksi on otettu yllättävän hyvin vastaan Canadiens-fanien toimesta.

Kanadalaisseuran fanit ottivat nimittäin some-kanavissa tiedon Julienin nimityksestä vastaan lähes poikkeuksetta innostuneena.

Welcome home Claude Julien! #Habs #NHL

Useissa eri yhteyksissä Julien toivotettiin ”tervetulleeksi kotiin”, kuten yläpuolella olevassa twiitissä.

Toki ihan jokainen Canadiens-fani ei sentään hyppinyt riemusta ja kantaa otettiin myös Canadiensin politiikkaan palkata vain tiettyä kieltä puhuvia valmentajia.

Matt Libbey

@m_libbs
So did #Habs forget the dominance they held over the #Bruins under Claude ... O right he speaks French you're hired!

Yllä olevassa twiitissä todetaan ”Unohdettiinko Habsissa se dominointi Claude Julienin Bruinsia vastaan… Ai, mutta niin – puhut ranskaa, joten sinut on palkattu!”

Sen sijaan Boston Bruins -faneille (isolle osalle heistä), joille jo Julienin potkujen sulattaminen oli vaikeaa, Julienin ratkaisu siirtyä verivihollisena tunnetun Canadiensin penkin taakse oli kuin isku vasten kasvoja.

Tähän on turha laittaa sen kummemmin muita twiittejä, koska tämä seuraava kuittaa yksinään Bruins-fanien vihan.

Yllä olevassa twiitissä (kuvassa) siis lukee, että ”Kiitos Stanley Cupista, nyt olet kuollut minulle.”

Therrienin potkuista puolestaan iloittiin lähes poikkeuksetta, joskin pieni osa taas näki ongelman pelaajamateriaalissa, ei nyt irtisanotussa Therrienissä.

Peter Yannopoulos

@PeteYannopoulos
Still believe #Habs roster is flawed. We can't score. We have an influx of 4th liners. Let's see what Julien can do....again here.

Edellä olevassa twiitissä todetaan ”Uskon edelleen, että vika on Habsin rosterissa. Me emme osaa tehdä maaleja. Meillä on tungosta nelosketjun pelaajista. Katsotaan nyt, mitä Julien pystyy tekemään… täällä jälleen.”

Seuraavaksi Montrealin suunnalla odotellaankin isoja ratkaisuja pelaajarintamalla, esimerkiksi Colorado Avalanchessa pelaavan Matt Duchenen hankintaa.